Persoonlijke mondzorg voor jong en oud

Onze mondhygiënepraktijk is sinds 2008 gevestigd in Zutphen. Met drie mondhygiënisten bieden wij in deze regio professionele mondzorg voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor preventieve zorg en de behandeling van veel mondklachten, zoals ontstoken tandvlees, een slechte adem, verkleurde tanden en bijvoorbeeld voor hulp met een ‘klikgebit’.

Persoonlijke aandacht, kwalitatieve zorg en begrip voor de wensen van onze patiënten staat bij ons voorop. Daarom nemen wij de tijd voor u en luisteren we goed naar uw verhaal, klachten of wensen.

Wij kijken holistisch naar de gezondheid van uw mond en de rest van uw lichaam, want u algehele gezondheid en mondgezondheid beïnvloeden elkaar. Deze uitgangspunten staan centraal (lees hier meer over bij onze werkwijze) bij onze preventieve zorg en bij onze behandelingen.

Onze Missie

Mondhygienistenpraktijk Zutphen is een praktijk die streeft naar het verbeteren en optimaliseren van de mondgezondheid, gericht op het behoud van een gezonde mond en zo een bijdrage kan leveren aan de algehele gezondheid van patienten.

Onze Visie

Om voor onze patiënten de juiste tandheelkundige zorg te geven, werken wij nauw samen met specialisten.
Door het opbouwen van een vertrouwensband, kunnen de de mondzorgadviezen en behandelingen goed aansluiten op de situatie van de patient. We informeren en luisteren naar de individuele situatie, wensen en verwachtingen van de patient. Zo kunnen we de mondzorg steeds verder optimaliseren en zorgen wij voor een comfortabel behandeling.

Maak kennis met onze mondhygiënisten

Bij Mondhygiënepraktijk Zutphen werken drie ervaren mondhygiënisten. Maak hier vast kennis met ons. We praten graag met u verder in onze praktijk!

Onze ervaren mondhygiënisten zijn na hun opleiding tot Mondhygiënist (of Mondzorgkunde) allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister mondhygiënisten en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten.

Maak kennis met onze receptioniste

Clary Visee